MENU
X

Køl & Frys

Køl og Frys

Hos Hvidt og Frit finder du et stort udvalg af hvidevarer inden for Køl & Frys. Om du ønsker enkeltstående elementer eller kombinerede kølefryseskabe, så har vi et stort udvalg af de bedste mærker i verden. Vi har blandt andet køleskabe fra Siemens og Electrolux og frysere fra Vestfrost. Derudover kan du hos os finde et stort udvalg af integrerede kølefryseskabe, amerikaner køleskabe, vinskabe og kummefrysere.

Køleskabe og kølefryseskabe

De fleste husholdninger kan ikke leve uden et køleskab, da den er med til at opbevare madvarerne ved den rette temperatur. Køleskabet kommer dog i flere forskellige modeller, som alle har forskellige funktioner og designs.

Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland kan du finde både traditionelle køleskabe og kølefryseskabe. Nedenfor kan du læse om de forskellige hvidevarer i Køl & Frys afdelingen.

Integreret kølefryseskab

Det integrerede kølefryseskab giver dig muligheden for, at designe fronten på dit køleskab med en låge, som passer til resten af dit køkken. Det integrerede køleskab kommer altså ikke med en decideret låge men med en front, hvor du selv skal montere den ønskede låge. Dette giver dig et køleskab, som går i ét med resten af dit køkken, og derved sikrer dig en hvidevare, som lever op til dine præferencer. Vi har integrerede kølefryseskabe fra mærker som Vestfrost, Gram og Bosch.

Amerikaner køleskabe

Et andet alternativ er amerikaner køleskabet. Her får du et kølefryseskab, som er delt op i to sider, hvor du har fryseskab i den ene side og køleskab i den anden. Dette giver dig god opbevaringsplads i både fryse- og køleskabet. Det kræver dog også et større køkken, da amerikaner køleskabet også fylder mere end det traditionelle køleskab. Dog følger der oftest fede funktioner med i netop amerikaner køleskabet. Oftest er der indbygget vand- og isterningdispenser i selve køleskabet, hvilket gør det nemt at få noget koldt at drikke i løbet af dagen. Køleskabet har stor kapacitet og kommer i flotte og stilrene designs. Vi har amerikaner køleskabe i mærker som Samsung og LG.

Vinskabe

Et vinskab er til dig, som ønsker at opbevare dine vinflasker i de helt rigtige temperaturer. Er du vinkender, ved du, hvor vigtig netop temperaturen er for indholdet i flasken. Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland kan du finde et stort udvalg af både store og mindre vinkøleskabe. I flere af vores vinkøleskabe har du mulighed for at have forskellige temperaturer, da de større vinskabe er opdelte. Det giver dig muligheder for at opbevare både rødvin og hvidvin i skabet. Vinskabet giver dig fuld kontrol over temperaturen, så du altid kan servere den mest optimale rødvin til dine gæster. Vi har vinkøleskabe fra mærket Vestfrost, som leverer vinskabe i højeste kvalitet.

Fryseskabe

Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland har vi også et stort udvalg af fryseskabe. Fryseskabe kan være et alternativ til den traditionelle kummefryser, da fryseskabet ikke er så pladskrævende. Fryseskabet giver dig også gode muligheder for at organisere dine frostvarer på en overskuelig måde i de forskellige skuffeelementer. Flere af fryseskabene har også NOFROST funktionen, så du ikke skal bøvle med afrimningen af din fryser. Det sørger NOFROST systemet for at gøre automatisk. Derudover er det også muligt at købe fryseskabe med vand- og isterningdispenser indbygget, som det også ses i amerikaner køleskabet. Vi har flere fryseskabe fra mærker som AEG, Siemens og Gram.

Frysebokse/Kummefryser

Fryseboksen er til dig, der ønsker meget plads til dine frostvarer. Fryseboksen, også kaldet kummefryseren, kræver dog mere plads end fryseskabet. Men kummefryseren er uden tvivl det mest oplagte valg, hvis du ønsker en rummelig fryser til dine frostvarer. Ofte er kummefryseren også det mest energivenlige valg.

Vi har et stort udvalg af forskellige frysebokse med forskellige kapaciteter. Det er vigtigt, at du orienterer dig om, hvilken kapacitet du har brug for. Hvis du køber en fryser med for stor kapacitet, kan det betyde unødig brug af energi. Derimod er det også problematisk ikke at have plads nok i sin fryser. Vi har et stort udvalg kummefrysere fra mærker som Vestfrost og Electrolux.