MENU
X

Kogeplader & ovne

Komfur og ovne

Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland forhandler vi de bedste mærker inden for kogeplader, emhætter, mikrobølgeovne, indbygningsovne og komfurer. Vores varer er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde dig det bedste inden for komfurer og ovne. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores varer eller søger rådgivning til din næste ovn, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 98 62 46 76.


Induktion og keramiske kogeplader

Induktionskogeplader er vokset i popularitet over de seneste år. Induktionskogeplader mindsker kogetiden, og de har høj temperaturstyring. Ved hjælp af en elektrisk spole varmer pladen hurtig dine gryder eller pander op, dog kræver det kogegrej med en magnetisk bund. Den keramiske kogeplade kræver ikke magnetisk bund i dit køkkengrej, og den er nem at skjule, da kogepladen kan nedfældes i selve køkkenbordpladen. Om du ønsker induktionsplader eller keramiske kogeplader, så har vi et stort udvalg af kogeplader fra mærker som Siemens og Bosch.


Skal du have et nyt komfur?

Trænger du til nyt komfur, så har vi hos Hvidt og Frit et stort udvalg af både keramiske- og induktionskomfurer. Der er flere faktorer som kogepladens varmekilde og ovnens kapacitet, der skal tages stilling til. Hvis du har brug for et overblik over, hvilket komfur der passer til dine behov, kan du kontakte os for en rådgivende snak. Vores komfurer er fra mærker som Voss, Gorenje og Siemens m.fl.


Gode emhætter til billige priser

Emhætten er et vigtigt element i ethvert køkken. En god emhætte fjerner røg, mados og lugt fra køkkenet. Emhætten giver dig de rette betingelser for at lave god mad. Det er vigtigt, at du tænker over, hvilket design og hvilken kapacitet din nye emhætte skal have, da en emhætte med en for lille kapacitet ikke udskifter luften i rummet effektiv nok.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvilken emhætte der vil være den mest optimale for dig og dit køkken. Vi forhandler emhætter fra mærker som Silverline og Bosch m.fl.


Mikrobølgeovne/kombiovne

Mikrobølgeovnen er et alsidigt redskab i køkkenet, da den lille mikroovn kan bruges til andet end at lave popcorn. Mikrobølgeovnen er en god makker til den traditionelle ovn, da den både kan lave lækker mad og mindske tilberedningstiden. Derfor er kombiovnen et godt bud på din nye ovn, da den kan gøre madlavningen en del nemmere for dig. Med mikroovne og kombiovne fra Siemens og Bosch er du sikret god kvalitet.


Indbygningsovne fra Siemens og Bosch

Indbygningsovnen kan være et alternativ til dig, som ikke ønsker at have et komfur stående. Indbygningsovnen giver dig stor funktionalitet, da ovnen kan placeres i arbejdshøjde og gøre madlavningen mere behagelig. Vi forhandler indbygningsovne fra de største mærker i verden som Siemens, AEG og Bosch m.fl. Du er derfor sikret den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Indbygningsovnen kan også give dig mange indretningsmuligheder, hvis du ønsker forandring i dit køkken.