MENU
X
Hvem er vi?

Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland er du altid sikret en god kvalitet, hvilket gør sig gældende for både vores service og vores varesortiment. Hvad end du mangler et nyt køleskab, en opvaskemaskine, et komfur eller noget helt fjerde, så kan du med garanti finde det hos os. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, når det kommer til køkken og hvidevarer, hvilket naturligvis sikrer dig en service på allerhøjeste plan. 

Det betyder, at vi har et rigtig godt kendskab til produkterne, så uanset hvad dine behov er, kan vi finde de hvidevarer, som vil være et perfekt match for dig. Som kunde er du altså dermed i trygge hænder hos os, og vi vil med garanti sørge for at skabe den bedste oplevelse for dig, så du kommer herfra som en glad og tilfreds kunde. Så kom forbi vores butik med alle de spørgsmål, som du brænder inde med, og så vil vi sørge for at finde den bedste løsning til dig.

Hvorfor skal du handle dine hvidevarer hos os?

  • Du får 2+2 års udvidet garanti på minimum 350 hvidevarer, så du i alt får 4 års samlet garanti
  • Vores varesortiment byder på over 5000 forskellige hvidevarer
  • Vi matcher laveste netpris, så du er sikret det bedste tilbud på dine hvidevarer
  • Vi tilbyder levering og montering af dine hvidevarer i hele landet
Høj kvalitet og service

Vi forhandler kun mærker af den højeste kvalitet som blandt andet AEG, Siemens, Bosch, LG, GRAM, Vestfrost, Gorenje, Silverline, Thermex, Liebherr, Witt, ASKO og Miele, så dit næste produkt med garanti er kvalitetssikret

Vi går op i, at du får den bedste service og hjælp til dit køb!

Hvidt og Frit Vesthimmerland

 

Hos Hvidt og Frit Vesthimmerland er du altid sikret en god kvalitet, hvilket gør sig gældende for både vores service og vores varesortiment. Hvad end du mangler et nyt køleskab, en opvaskemaskine, et komfur eller noget helt fjerde, så kan du med garanti finde det hos os.

 

 

Kontakt os

Mandag-fredag: 09:30-17:00
Lørdag: 09:30-13.00
Søndag: Lukket

Telefon: 98624676
E-mail: vesthimmerland@hvidtogfrit.dk

Hvidt og Frit Vesthimmerland
Løgstørvej 20
9600 Aars

Kørselsvejledning