MENU
X

Persondatapolitik

Det er Hvidt og Frit Vesthimmerland, der driver hvidtogfritvesthimmerland.dk.


Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Oplysninger gemmes af hvidtogfritvesthimmerland.dk i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Indehaveren og de ansatte i Hvidt og Frit Vesthimmerland har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på hvidtogfritvesthimmerland.dk er Hvidt og Frit Vesthimmerland. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Hvidt og Frit Vesthimmerland har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hvidt og Frit Vesthimmerland via e-mail vesthimmerland@hvidtogfrit.dk.