MENU
X

Vask & Tør

Vask & Tør

Her hos Hvidt & Frit Vesthimmerland udbyder vi en lang række forskellige modeller og brands indenfor vaske- og tørremaskiner. Vi forhandler eksempelvis mærker så som AEG, Bosch, Gorenje, LG, Samsung, Siemens, Vestfrost & Zanussi, som du vil kunne se i vores varesortiment nedenfor.

Vaskemaskiner

I vores sortiment af vaskemaskiner vil du finde både frontbetjente og topbetjente maskiner. Forskellen på de to er ikke umiddelbart særlig stor, men geografisk set er der stor forskel på hvilken type forbrugerne sværger til. Herhjemme vil man oftest se de frontbetjente, hvor lågen ind til tromlen sidder foran på maskinen. Dog kan der være fordele ved at vælge den topbetjente model, da den kræver fysisk mindre plads, da lågen ikke åbner ud i rummet men opad. Dette er overvejelser du kan gøre dig inden at du bestemmer dig for hvilken vaskemaskine, som passer hjemme hos dig.

Tørretumblere

Når det kommer til tørretumblere, så er der stor forskel på teknologien i maskinerne, og derfor kan du matche dine præferencer og fysiske muligheder med en model, som kan opfylde dine ønsker bedst muligt. Først og fremmest er der omstændigheder så som de fysiske rammer. Hvis du har mulighed for at tilkoble en luftkanal til din tørretumbler, kan du få rigtig god effekt og hurtigere tørretid med en aftrækstørretumbler. Dette kræver dog selvsagt at det er muligt at installere en aftrækskanal.

Har du ikke muligheden for at installere en luftkanal i rummet eller huset, så  kan du i stedet benytte en kondenstørretumbler. Kondenstørretumbleren kan praktisk talt installeres alle tænkelige steder i huset, og alt efter model er det ikke engang nødvendigt med et afløb i nærheden. Man skal dog overveje hvilket rum tørretumbleren placeres i, da denne type generelt skaber en hel del mere varme omkring sig.

Vaske- og tørremaskiner

Hvorfor vælge når man kan få begge dele, som det siges. Dette gør sig også gældende når det kommer til hvidevarer i denne afdeling. Hvis du har pladsmangel derhjemme og ikke vil have to maskiner til at ordne vasketøjet med, så findes løsningen også til dig. Du kan nemlig også få en maskine der både vasker og tørrer tøjet – dét er smart! En sådan maskine er ret praktisk hvis du lider af pladsmangel i hjemmet.

Spørgsmål? Kontakt os endeligt!

Hvis du er blevet nysgerrig på de forskellige muligheder inden for vaskemaskiner og tørretumblere, så ret endeligt eventuelle spørgsmål til os enten per telefon 9862 4676, på vores mailadresse vesthimmerland@hvidtogfrit.dk eller endnu bedre – tag det med ned til os her i butikken; så svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål og stiller vores ekspertise til rådighed! Find vores butik ved at følge linket i teksten.